Escaperoom

EscapeCombineer je diner of lunch met een spannend spel bij Escape Room TIME

Aan de overkant van het water zit Escape Room TIME gevestigd. Slechts 5 minuten met de auto of een kwartiertje wandelen vanaf Op Zuid. Combineer je lunch, borrel of diner met vrienden of collega's met een spannend avontuur bij Escape Room TIME!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou ECHT anders? Escape Room TIME is anders! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je team aan om samen te werken. De real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door de informatie uit de Virtuele wereld en andersom!

Voor meer informatie of als je wilt reserveren mail naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Hieronder een overzicht van de verschillende spelmogelijkheden: 

Escape Game: La Casa de Papel

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!

Aantal personen: 6 – 48 personen

Kosten: Vanaf €20,- p.p. (afhankelijk van groepsgrootte)

Virtual Reality Zombie Shooter: The Walking Dead

Dit spel jaagt je de stuipen op het lijf! Vecht tegen een leger zombies, werk goed samen met je medespeler(s) en red een hulpeloos meisje voordat jullie worden opgegeten!

Je bevindt je in een eng, verlaten schoolgebouw waar jullie verschillende soorten zombies op je af zien komen. Gelukkig hebben jullie een krachtige gun tot je beschikking om deze hersenloze wezens af te knallen! Bovendien verdien je punten voor iedere zombie die je uit de weg ruimt. Wie wordt de beste zombiejager van jullie groep? Help elkaar in teams van 4 personen door de hordes zombies heen, maar speel ook tegen elkaar om de meeste punten te verdienen!

Aantal personen: 2 – 7 personen Kosten: €99,- per groep

 Augmented Reality Citygame: From Russia With Love
Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan onze Augmented Reality Citygame: From Russia with love en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

From Russia With Love is een kruising tussen een escape room en een speurtocht waarbij jullie, gewapend met een koffer vol gadgets, worden uitgekozen om de geheime codes te ontcijferen die Russische dubbelspion Skripal in de stad heeft achtergelaten. Vind uit wat de Russische regering van plan is voordat het te laat is! Maar PAS OP! Niemand is te vertrouwen!

 Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste spionnenteam van de wereld te worden!

Aantal personen: 6 – 200+ personen

Kosten: Vanaf €20,- p.p. (afhankelijk van groepsgrootte en route)

Hilarische Pubquiz

Deze pubquiz gaan jullie nog lang onthouden! Geen saaie vragen maar leuke spelrondes vol hilariteit en verschillende spellen. Het draait niet alleen om kennis maar kan jij bijvoorbeeld ook een toontje zingen of praten met een beugel in?

Aantal personen: 10 – 200+ personen

Kosten: Vanaf €20,- p.p. (afhankelijk van groepsgrootte)