Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Welkom bij Op Zuid

Leuk dat je wilt reserveren bij Op Zuid! 

Vanaf 28 april mogen wij van 12.00 - 18.00 uur maximaal 50 gasten ontvangen op ons terras. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om weer te kunnen genieten op ons terras werken wij met tijdslots. Reserveren is mogelijk op de volgende tijden: 12.00 uur, 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur. Je kunt dus 1,5 uur gebruik maken van ons terras. 

Volgens de richtlijnen van de overheid mogen maximaal 2 personen aan 1 tafel plaatsnemen tenzij je woonachtig bent op hetzelfde adres, dan mogen er meer gasten aan 1 tafel plaatsnemen. 

Bij minder mooi weer kan ons terras overdekt worden en wij beschikken over heaters. 

Mocht je aan corona gerelateerde klachten hebben dan verzoeken we je thuis te blijven. We ontvangen je graag een andere keer! 

Reserveren

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren