Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

BOOTTOCHT VANAF OP ZUID DOOR DE UTRECHTSE GRACHTEN 

Hoe leuk is het om een gezellige lunch of diner bij Op Zuid te combineren met een boottocht door de Utrechtse grachten? 

Wij werken samen met verschillende bootverhuurders. De boten die zij verhuren zijn geschikt voor grotere groepen. Bij minder mooi weer kunnen de boten overdekt en/of verwarmd worden. Dus ook tijdens de wat koudere maanden kan er lekker gevaren worden. Vanaf Op Zuid duurt een boottocht door de grachten van Utrecht 2 uur. Leuk idee om samen met vrienden of collega's te doen!

De boten zijn geschikt voor grote groepen tot maximaal 42 personen. Het is mogelijk om meerdere boten tegelijk te huren. De prijs voor de huur van een boot voor een 2 uur durende boottocht door de grachten van Utrecht met op- en afstap Op Zuid bedraagt € 477,50 (exclusief BTW) per boot. Deze prijzen zijn exclusief de arrangementen voor aan boord.

We kunnen een lunch- en/of borrelarrangement organiseren voor aan boord:

  • Sandwich lunch picknick € 15,50 p.p. (exclusief dranken)
  • Luxe lunch picknick: € 20,50 p.p. (exclusief dranken)
  • Borrelarrenagement € 27,50 p.p. bestaat uit verschillende dranken (fris, bier wijn) met daarbij  borrelplanken met verschillende borrelhappen. 

Tip: combineer een borrelarrangement op de boot met een diner bij Op Zuid. Voor groepen hebben wij verschillende speciale menu's. 

Wil je reserveren of meer informatie? Stuur een mail naar reserveren@opzuidutrecht.nl

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren