Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Borreltijd!

Bij Op Zuid is een ruime bar en borrelgedeelte waar je aan hoge tafels staand en zittend kunt borrelen. Ook met een grotere groep kun je bij ons borrelen. Met mooi weer kan er ook op het terras geborreld worden. 

Bier

Wij hebben keuze uit veel bieren waarvan 17 bieren van de tap. Ons pils is van Jupiler en ook grote en kleine namen ontbreken niet zoals Vedett, Duvel, Van de Streek, 't IJbier en vele andere. Kom je gezellig n pintje pakken? 

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl we nemen z.s.m. contact met je op. 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je een bierproeverij boeken, ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 22,50 p.p.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Bierproeverij@Home

We hebben een bierproeverij samengesteld om heerlijk thuis te proeven. De bierproeverij bestaat uit 6 speciaalbieren, wij hebben er uitleg bijgeschreven zodat je thuis heerlijk kunt genieten en proeven van de bieren €23,50 

Wijn

Voor de wijnen werken wij samen met Grapedistrict, zij kopen hun wijnen het liefst direct in bij boeren met hun eigen kijk op hun stuk grond en wijn maken. Dat proef je absoluut terug in het eindresultaat. Bij Op Zuid kun je kiezen uit 22 verschillende wijnen waarvan 12 open wijnen die we samen met de Grapedistrict zorgvuldig hebben geselecteerd. 

En natuurlijk ontbreekt de cocktailkaart niet!

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren