Borreltijd!

Bij Op Zuid is een ruime bar en borrelgedeelte waar je aan hoge tafels staand en zittend kunt borrelen. Ook met een grotere groep kun je bij ons borrelen. Met mooi weer kan er ook op het terras geborreld worden. We hebben een ruime keuze uit bieren, wijnen & cocktails!

 

Bier

Wij hebben keuze uit veel bieren waarvan 17 bieren op de tap met wisselende bieren van onze vaste brouwers zoals Vedett, La Couffe, Brouwerij 't IJ, Texels, Van de Streek en Brewdog. Dan ook nog 4 wisseltaps met bier van uiteenlopende brouwerijen, vaak ook lokale brouwerijen. 

Sinds voorjaar 2021 zijn we officiële Brewdog Dealer : we zijn de tweede venue in Utrecht die maandelijks wisselende Dog Specials op de tap mag hebben. De Dog Specials zijn alleen bij officiële Brewdog Dealers verkijgbaar.

We hebben ook een tapzuil van Brouwerij 't IJ : naast het heerlijk frissen IJ-wit is er nu ook altijd een ander IJ-bier van de tap verkrijgbaar. 

Wil je komen borrelen met een groep ? Vraag naar de mogelijkheden via reserveren@opzuidutrecht.nl Voor bij de borrel hebben wij speciale borrelmenu's voor groepen zoals ons Meatlovers borrelmenu & Italian Style borrelmenu. 

 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je een bierproeverij boeken, ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 25,50 p.p.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl

 

Wijn

Wist je dat wij samenwerken met Grapedistrict ? Zij kopen wijnen over de hele wereld in en kiezen er bewust voor om samen te werken met kleinere wijnboeren die met kennis en aandacht een uniek product maken. Steeds meer van deze wijnboeren werken biologisch of biodynamisch met respect voor de natuur en hun medewerkers. Deze toewijding en onafhankelijkheid vertaalt zich in échte smaak in het glas en dat proef je. Om jou te helpen de wijn te vinden die bij je past en bij jouw moment of gerecht hebben wij onze wijnkaart ingedeeld op smaak. Van lichte en frisse wijnen, naar aromatische en krachtige wijnen.

Proost!