Lunch, diner of borrel met een groep

Bij Op Zuid is er voldoende ruimte om met een groter gezelschap te komen lunchen, dineren of borrelen. Als je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl We nemen z.s.m. contact met je op.

Voor de lunch en diner hanteren we speciaal samengestelde groepsmenu's met verschillende prijzen. 

 

Lunch 

Voor gezelschappen vanaf 10 personen is er een lunchmenu met soep vooraf en daarna keuze uit verschillende broodjes €19,50 p.p. En er is een luxe lunchmenu met soep vooraf dan een selectie van verschillende broodjes, salades en gebak, een hele tafel vol met lekkere gerechten €24,50 p.p. 

Als je meer informatie wilt over de menu's of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

 

Diner

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale driegangenmenu's van €36,50 en €42,50 p.p. 

Indien je meer informatie wilt over de menu's of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

 

Borrel

Bij Op Zuid is een ruime bar met statafels waar je met een gezelschap gezellig kunt borrelen. We hebben een ruime keuze aan bieren waarvan 17 bieren van de tap en we hebben keuze uit verschillende open wijnen. Met mooi weer kan er ook buiten geborreld worden op ons terras aan het water.

Voor tijdens de borrel hebben wij een speciaal Meatlovers borrelmenu €27,50 p.p. of een Italian Style borrelmenu €25,50 p.p.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden voor een borrel en/of onze borrelmenu's of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je ook genieten van een bierproeverij, dit kan ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 25,50 p.p.