Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Lunch, diner of borrel met een groep

Bij Op Zuid is er voldoende ruimte om met een groter gezelschap te komen lunchen, dineren of borrelen. Als je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl We nemen z.s.m. contact met je op.

Voor de lunch en diner hanteren we speciaal samengestelde groepsmenu's met verschillende prijzen. 

Lunch 

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben een speciaal lunchmenu: vooraf een dagsoep en daarna keuze uit 3 verschillende broodjes € 12,50 p.p. 

Als je meer informatie wilt over het menu of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Diner

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale menu's: ons borrelmenu €23,50 p.p. voor tijdens de borrel en een driegangen keuzemenu €29,50 p.p. 

Indien je meer informatie wilt over de menu's of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Borrel

Bij Op Zuid is een ruime bar met statafels waar je met een gezelschap gezellig kunt borrelen. Er is keuze uit 50 verschillende bieren waarvan 17 bieren van de tap. Er is keuze uit 12 open wijnen en we hebben heerlijke borrelhappen! Met mooi weer kan er ook buiten geborreld worden op ons terras aan het water.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden voor een borrel met een groep of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je ook genieten van een bierproeverij, dit kan ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 22,50 p.p. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren