Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

WELKOM BIJ OP ZUID!

Auto 

Vanaf de ring Utrecht is Op Zuid snel te bereiken: neem vanaf de Waterlinieweg afslag Hoograven naar 't Goylaan, neem op de rotonde de afslag naar links naar Hooft Graaflandstraat, rij door tot de Liesbosweg en sla rechtsaf. Volg de weg tot aan het oude fabrieksgebouw. Op Zuid zit aan de kopse kant aan het water naast de hoge schoorsteen. Parkeren in de buurt is gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station kun je rechtstreeks met bus 1 richting Hoograven naar Op Zuid. Stap uit bij halte Karperstraat, vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Op Zuid. Of neem een OV-fiets vanaf station Vaartsche Rijn, slechts 10 minuten fietsen

Boot

Heb je n bootje? Vaar dan via de Oude Gracht, Tolsteeg de Vaartsche Rijn op. Op de kruising met het Merwedekanaal ligt Op Zuid.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren