Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

5 YEAR HOPPY ANNIVERSARY

Na het succes van het Zomerbierfestival afgelopen jaar organiseren we dit jaar weer een bierfestival op 20 en 21 mei. Start 14:00 uur 's middags, toegang is gratis. 

Voor Op Zuid een speciaal festival omdat we dan ook onze 5de verjaardag vieren. We heten je daarom van harte welkom op onze '5 Year Hoppy Anniversary!'.

Verschillende bierbrouwerijen zoals Brewdog, Eleven, Kromme Haring, Rock City, Texels en VandeStreek staan met een eigen taps op de kade. Koop een stempelkaart en proef van elke brouwerij iets speciaals, ga lekker zitten aan de kade en geniet van muziek en hopelijk ook van een heerlijk zonnetje.

Wijnliefhebbers niet getreurd! Grapedristrict staat ook met een stand op het festival. Je kunt er verschillende wijnen proeven. 

Southside Homebrew Music Selecters met DJ's Double J, Alec Gatenby, Amanaplacanalpanama, Alwin, Stefan Thomas, Revelio, Tommy & Joe Nathan draaien chille tunes. 

En er is heerlijk streetfood van de BBQ!

Zet ' 5 Year Hoppy Anniversary' vast in je agenda! Wij kijken uit naar je komst!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren