Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Welkom bij Op Zuid!!!

Op Zuid is een een New York Style bar & bistro in Utrecht Zuid met een groot terras aan het water. We zijn gevestigd in de oude draad & staal fabriek Neerlandia. We hebben ons laten inspireren door New York: de smeltkroes van de wereld met haar energieke en creatieve mensen, kunst, cultuur en eten. Je ziet dit terug in ons aanbod op de kaart en de mix van stijlen in de inrichting. 

Vanaf 10.00 uur open tot laat 

Je kunt bij Op Zuid lunchen, dineren en borrelen. Kies voor een sappige hamburger bereidt in de Josper Grill of een Italiaanse pizza uit de steenoven. En er staan uiteraard nog veel meer gerechten op de kaart. Met mooi weer kun je heerlijke buiten eten op ons mooie zonnige terras. Wij hebben ook speciale menu's en aanbiedingen voor groepen. 

Bier, cocktails & wijn  

Bij Op Zuid is er veel keuze uit verschillende bieren we hebben maar liefst 17 verschillende bieren van de tap naast de keuze op de fles. Verschillende goede wijnen zijn per glas verkrijgbaar en natuurlijk ontbreekt de cocktailkaart niet. Er is genoeg ruimte zowel binnen als buiten om met een groep te borrelen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren