Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lunch, diner of borrel met een groep

Bij Op Zuid is er voldoende ruimte om met een groter gezelschap te komen lunchen, dineren of borrelen. Als je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl We nemen z.s.m. contact met je op.

Voor de lunch en diner hanteren we speciaal samengestelde groepsmenu's met verschillende prijzen. 

Lunch 

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben 2 speciale lunchmenu's:

sandwich menu € 12,50 p.p. of  special menu € 15,50 p.p.

Als je meer informatie wilt over de menu's of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Diner

Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben wij 2 speciale driegangen keuzemenu's voor € 29,50  of € 35,50 p.p. 

Indien je meer informatie wilt over de menu's of je wilt reserveren voor een groep mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Borrel

Bij Op Zuid is een ruime bar met statafels waar je met een gezelschap gezellig kunt borrelen. Er is keuze uit 50 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap. Er is keuze uit 12 open wijnen en we hebben heerlijke borrelhappen! Met mooi weer kan er ook buiten geborreld worden op ons terras aan het water.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden voor een borrel met een groep of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je een bierproeverij boeken, ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 22,50 p.p. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren