Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Borreltijd!

Bij Op Zuid is een ruime bar en borrelgedeelte waar je aan hoge tafels staand en zittend kunt borrelen. Ook met een grotere groep kun je bij ons borrelen. Met mooi weer kan er ook op het terras geborreld worden. 

Bier

Wij hebben keuze uit 50 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap. Ons pils is van Jupiler en ook grote en kleine namen ontbreken niet zoals Vedett, Duvel, Bird Brewery, Van de Streek, 't IJbier en vele andere. Kom je gezellig n pintje pakken? 

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl we nemen z.s.m. contact met je op. 

Bierproeverij

Houd je van bier en vind je het leuk om verschillende bieren te proeven? Bij ons kun je een bierproeverij boeken, ook voor grotere gezelschappen. Je proeft 5 verschillende bieren met een leuk verhaal en daarbij wordt een uitgebreide borrelplank geserveerd. € 22,50 p.p.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden of je wilt reserveren mail dan naar reserveren@opzuidutrecht.nl of via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Wijn

Voor de wijnen werken wij samen met Grapedistrict, zij kopen hun wijnen het liefst direct in bij boeren met hun eigen kijk op hun stuk grond en wijn maken. Dat proef je absoluut terug in het eindresultaat. Bij Op Zuid kun je kiezen uit 22 verschillende wijnen waarvan 12 open wijnen die we samen met de Grapedistrict zorgvuldig hebben geselecteerd. 

En ook mixdranken en gin tonics ontbreken niet bij ons. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren