Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

The Distinguished Gentleman's Ride

Elk jaar op 29 september maar vanwege slecht weer dit jaar uitstel naar 27 oktober vertrekt voor de tweede keer The Distinguished Gentleman's Ride (DGR) vanaf Op Zuid. De DGR is ontstaan in Sydney, Australie. Het is een wereldwijd event waarbij keurige heren in honderden steden over de hele wereld met hun stropdas aan, bijgewerkte snorren en hun tweedkleding een toer maken op hun klassieke en vintage motor. Dit doen ze om zoveel mogelijk geld in te zamelen en bewustwijn creeren voor de gezondheid van mannen en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma's voor zelfmoordpreventie. 

Voor de tweede keer vertrek vanaf Op Zuid dus. Kom langs om de rijders te bewonderen en aan te moedigen. Er zijn hamburgers van de grill, lekkere (alcoholvrije) biertjes en verschillende DJ's zorgen voor een bijpassende muzikale sfeer. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren