Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diner of borrel combineren met een leuke activiteit ? 

Boottocht door de grachten van Utrecht 

Op Zuid zit aan het water van de Vaartsche Rijn en is een ideale locatie om op de boot te stappen voor een prachtige vaartocht door de Utrechtse grachten.

Je kunt makkelijk met je eigen boot aanmeren bij Op Zuid voor een lekkere lunch, borrel of diner.

Ook voor groepen is dit leuk om te doen, bijvoorbeeld met collega's of een uitje met vrienden. Wij werken samen met verschillende bootverhuurders met boten voor grote en kleine groepen. 

Combineer een boottocht door de grachten met een lunch of diner bij Op Zuid. De borrel kan vast beginnen op de boot, wij verzorgen de dranken en hapjes voor aan boord. Arrangementen met dranken en hapjes voor aan boord vanaf € 17,50 p.p. 

Voor meer informatie of als je wilt reserveren mail naar info@opzuidutrecht.nl of via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Escape Room TIME

Aan de overkant van het water zit Escape Room TIME gevestigd. Slechts 5 minuten met de auto of een kwartiertje wandelen vanaf Op Zuid. Combineer je lunch, borrel of diner met vrienden of collega's met een spannend avontuur bij Escape Room TIME!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou ECHT anders? Escape Room TIME is anders! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je team aan om samen te werken. De real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door de informatie uit de Virtuele wereld en andersom!

Voor meer informatie of als je wilt reserveren mail naar info@opzuidutrecht.nl of via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren