Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

VAARWATER

In 2022 heeft Op Zuid voor het eerst het Zomerbierfestival georganiseerd. Er waren verschillende stands van bierbrouwers op de kade, heerlijk streetfood en chille tunes gedraaid door afwisselende DJ's. Als extra bonus hadden we heerlijk weer...Kortom, een groot succes waar we graag opvolging aan geven.

Onder de naam Vaarwater gaan we op de kade verder met het organiseren van festivals. De biereditie was een succes, dus dit thema zal blijven terugkomen. Maar Vaarwater zal ook in andere vormen en thema’s terugkomen bij Op Zuid, voor ieder wat wils en uiteraard passend bij Op Zuid.

Dit jaar is een speciaal jaar: Op Zuid viert dit jaar haar 5de verjaardag! Op 20 en 21 mei organiseren we daarom '5 Year Hoppy Anniversary'.  Meer informatie vind je hier op de website.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren