Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Welkom bij Op Zuid!

Ons terras is geopend! Wij zijn van 10.00 - 20.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner.  Bij minder mooi weer kan ons terras overdekt worden en wij beschikken over heaters. 

Helaas is het aantal gasten dat we mogen ontvangen op het terras nog beperkt. Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te geven om weer te kunnen genieten op ons terras werken wij met tijdslots. Via de reserveringsmodule kun je makkelijk en snel zien welke data en tijdstippen nog vrij zijn om te reserveren. 

Reserveren

Lunch, borrel en diner menu

Op ons lunchmenu staan broodjes, salades, gebak en snacks voor bij de borrel. Vanaf 16.30 uur kun je bestellen van onze dinerkaart waaronder knapperige pizza's uit onze steenoven, burgers en hoofdgerechten. Ook hebben wij altijd wisselende gerechten buiten de kaart om.  

Tot snel bij Op Zuid! 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren