Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

JOIN US!

Bar & Bistro Op Zuid zit in Utrecht aan het water in Hoograven in gevestigd in een oud Fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. We hebben een groot terras met de hele dag zon. Op mooie dage liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. Er heerst een relaxed en ongedwongen 'strandsfeertje'. 

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel. Op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de Josper Grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. Daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. 

Er is een uitgebreide drankenkaart. Bier is een belangrijk product bij Op Zuid. We hebben 17 verschillende bieren op tap naast +/- 40 op fles. We hebben sinds kort zelfs een eigen huisbier. 

Onze gasten zijn een mix van ‘locals' en zakelijk publiek. De sfeer bij Op Zuid warm en ongedwongen in een eigentijds en uniek interieur.

In totaal werken er 50+ mensen bij Op Zuid. Het serviceteam bestaat uit 35+ mensen in een mix van fulltime en parttime medewerkers.

Bij Op Zuid willen we ‘waardevolle momenten’ voor onze gasten creëren. Dat doen we door het creëren van een beleving die bij blijft: we serveren goed eten en drinken, leveren goede en persoonlijke service in een ambiance waarin mensen zich comfortabel voelen.

Als je bij Op Zuid werkt ben je een ‘host’ die met liefde en passie aan het werk is. 

BEDRIJFSLEIDER IN OPLEIDING


Op Zuid is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en groeit. We zijn daarom op zoek naar een bedrijfsleider als versterking van het huidige managementteam. Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je instromen als bedrijfsleider of bedrijfsleider in opleiding.  

Wij zoeken iemand die de liefde en passie voor het horeca vak wil doorgeven aan collega’s en zich als leidinggevende verder wil ontwikkelen in ons dynamische bedrijf. Een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen zijn gewenst. 

Wil jij je in je werk en als persoon verder ontwikkelen en groeien? Wij investeren graag in jou! 

Functie omschrijving: 

Als bedrijfsleider zorg jij er samen met het managementteam voor dat alles vlekkeloos verloopt, medewerkers het beste uit zichzelf willen halen en dat gasten zich speciaal en relaxed voelen. 

Je bent verantwoordelijk voor:

Een optimale en efficiënte service;
Optimale bedrijfsprocessen;
Aansturing managementteam;
Aannemen nieuwe collega’s;
Het juiste niveau van kennis en kunde bij de medewerkers; 
Klachtenafhandeling;
Acquisitie en reserveringen behandelen;
Roosters; 
Optimale inkoop- en personeelscijfers; 
Administratieve taken;
Voorstellen m.b.t. het verbeteren van bedrijfsprocessen en service. 
Functie-eisen:

Als bedrijfsleider (in opleiding) voldoe je aan de volgende eisen:

Meerdere jaren ervaring in de horeca met bij voorkeur leidinggevende ervaring;
HBO werk en denkniveau;
Diploma Sociale Hygiëne en basiskennis van HACCP is een pré;
Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal;
Je bent flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit;
Ruime product- en vakkennis;
Je bent ambitieus, flexibel, sociaal en beschikt over doorzettingsvermogen. 
Aanbod:

Je komt werken voor een groot & dynamisch horecabedrijf met een jong en enthousiast team;
Marktconform salaris;
Wij investeren in kennis en opleiding;
Doorgroei mogelijkheden.
Interesse?
Mail je motivatie en cv met foto naar info@opzuidutrecht.nl 

BAR & BEDIENINGSMEDEWERKER


Ben jij op zoek naar een leuke en dynamische (bij)baan in de horeca? Zoek je een werkplek met strand ‘vibe’, leuke collega’s en een goed salaris? Wij zoeken versterking voor in de bediening en achter de bar!

Bar & Bistro Op Zuid zit in Utrecht aan het water in Hoograven gevestigd in een oud fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. We hebben een groot terras met de hele dag zon en op mooie dagen liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. Er heerst een relaxed en ongedwongen 'strandsfeertje'. 

Wij zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de Josper Grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. Daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. 

Er is een uitgebreide drankenkaart. Bier is een belangrijk product bij Op Zuid: we hebben 17 bieren op de tap en nog meer op fles. Ook lekker voor de naborrel dus ;-)

Het team is een mix van scholieren, studenten, mensen die een tussenjaar hebben en fulltimers. De naborrels zijn gezellig en een plek om nieuwe vrienden te maken. 

Naast gezelligheid is er ook uitdaging! Bij Op Zuid creëren we een beleving voor onze gasten die bij blijft: goede service is daar een belangrijk onderdeel van. Als je bij Op Zuid werkt ben je een ‘host’ die met liefde en passie aan het werk is, zo maak je het verschil voor onze gasten. Wij leren je wat je nodig hebt om hier met plezier en enthousiasme invulling aan te geven. 

Leidinggevend talent of ambitie? Bij Op Zuid is het mogelijk om door te groeien naar de functie van barhoofd of floormanager. Wij helpen je bij de ontwikkeling van je leidinggevende talenten. Ook een mooie aanvulling op je cv. 

Wat zijn de voordelen van werken bij Op Zuid?

Geweldige werkplek;
Goed marktconform salaris + goede fooi;
10% korting als gast bij Op Zuid;
Gezellig team;
Leren over het horeca vak;
Groei mogelijkheden; 
Flexibel rooster mogelijk;
Extra werken tijdens vakantie periodes;
Tussenjaar voor de boeg? Veel werken afgewisseld met vakanties is mogelijk;
Zowel fulltime als parttime contract is mogelijk. 
Meer informatie nodig? Bel met Margriet, bedrijfsleider bij Op Zuid : 030- 245 11 18

Interesse? Mail je cv met foto naar info@opzuidutrecht.nl  

SOUSCHEF


Bar & Bistro Op Zuid zit in Utrecht aan het water in Hoograven in gevestigd in een oud Fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. We hebben een groot terras met de hele dag zon. Op mooie dage liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. Er heerst een relaxed en ongedwongen ‘strandsfeertje’. 

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel. Op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de Josper Grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. Daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. 

Er is een uitgebreide drankenkaart. Bier is een belangrijk product bij Op Zuid. We hebben 17 verschillende bieren op tap naast +/- 40 op fles. We hebben sinds kort zelfs een eigen huisbier. 

Onze gasten zijn een mix van ‘locals' en zakelijk publiek. De sfeer bij Op Zuid warm en ongedwongen in een eigentijds en uniek interieur.

In totaal werken er 50+ mensen bij Op Zuid. De keukenbrigade bestaat uit +/- 15 medewerkers. Voornamelijk full-time in dienst. 

Bij Op Zuid willen we ‘waardevolle momenten’ voor onze gasten creëren. Dat doen we door het creëren van een beleving die bij blijft: we serveren goed eten en drinken, leveren goede en persoonlijke service in een ambiance waarin mensen zich comfortabel voelen.

Als je bij Op Zuid werkt ben je een ‘host’ die met liefde en passie aan het werk is. 

Wij zoeken:

Wij zoeken een ervaren Souschef die in samen met de Chefkok onze internationale keukenbrigade kan aansturen begeleiden en inspireren. 

Functie omschrijving: 

De Souschef is verantwoordelijk voor de vaktechnische aansturing van de medewerkers in de keuken en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van de gerechten, volgens planning, vaste instructies en werkmethoden. De Souschef is de sparringpartner van de Chefkok. 

Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

(Voor) bereiding van gerechten;
Vaste werkmethoden volgens planning en vaste instructies;
Vaktechnische aansturing keukenbrigade;
Gastbeleving in samenspraak met service;
Goede samenwerking met service;
Opvangen klachten en afhandeling daarvan;
Begeleiding en inwerken nieuwe medewerkers;
Toezien op naleving hygiene & HACCP;
Controle op voorraadbeheer en bestellingen;
Voorstellen nieuwe menukaart;
Uitschrijven recepturen;
Voorstellen m.b.t. het verbeteren van bedrijfsprocessen; 
Functie-eisen:

Als Souschef voldoe je aan de volgende eisen:

Ervaring als Souschef is een pré echter een zelfstandig werkend kok die wil doorgroeien en zijn/haar leidinggevende skills verder wil ontwikkelen is ook zeer welkom om te solliciteren;
MBO niveau 4 werk en denkniveau;
Diploma Sociale Hygiëne en basiskennis van HACCP is een pré;
Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
Je bent flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit;
Ruime product- en vakkennis;
Je bent ambitieus, flexibel, kwaliteitsgericht en stressbestendig.
Aanbod

Je komt werken voor een groot & dynamisch horecabedrijf met een jong en enthousiast team;
Marktconform salaris;
Wij investeren in kennis en opleiding;
Doorgroei mogelijkheden. 
Interesse?

Mail je cv naar walter@horecainspirationgroup.nl 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK


Bar & Bistro Op Zuid zit in Utrecht aan het water in Hoograven in gevestigd in een oud Fabrieksgebouw, dichtbij de roeiverenigingen. We hebben een groot terras met de hele dag zon. Op mooie dage liggen mensen heerlijk te zonnen aan de kade. Er heerst een relaxed en ongedwongen ‘strandsfeertje’. 

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner en borrel. Op het menu staat ‘comfort food’ van een hoge kwaliteit zoals burgers uit de Josper Grill & pizza’s uit een hout gestookte steenoven. Daarnaast staan er ook meer verfijnde gerechten op het menu. 

Er is een uitgebreide drankenkaart. Bier is een belangrijk product bij Op Zuid. We hebben 17 verschillende bieren op tap naast +/- 40 op fles. We hebben sinds kort zelfs een eigen huisbier. 

Onze gasten zijn een mix van ‘locals' en zakelijk publiek. 

De sfeer bij Op Zuid warm en ongedwongen in een eigentijds en uniek interieur.

In totaal werken er 50+ mensen bij Op Zuid. De keukenbrigade bestaat uit +/- 15 medewerkers. Voornamelijk full-time in dienst. 

Bij Op Zuid willen we ‘waardevolle momenten’ voor onze gasten creëren. Dat doen we door het creëren van een beleving die bij blijft: we serveren goed eten en drinken, leveren goede en persoonlijke service in een ambiance waarin mensen zich comfortabel voelen.

Als je bij Op Zuid werkt ben je een ‘host’ die met liefde en passie aan het werk is. 

Wij zoeken:

Wij zoeken een Zelfstandig werkend kok die onze internationale keukenbrigade komt versterken. 

Functie omschrijving: 

Als Zelfstandig werkend kok bij Op Zuid ben je vaktechnisch goed onderlegd. Je hebt een positieve instelling, neemt initiatief, bent kwaliteitsgericht en stressbestendig. Je vindt het leuk om collega’s in je kennis te delen en draagt een creatieve bijdrage aan de menukaart. 

Nog geen Pizzaiolo? Geen probleem weer leren je dat graag. 

De volgende werkzaamheden behoren onder meer tot je takenpakket:

Toezien op en bereiding van mise en place en gerechten;
Zelfstandige uitgifte gerechten;
Opruim en schoonmaakwerkzaamheden;
Hygiene en HACCP;
Controle op voorraad;
Bestellen;
Uitwerken recepturen;
Input menukaart;
Gastbeleving in samenspraak met service; 
Voorstellen m.b.t. het verbeteren van bedrijfsprocessen; 
Functie-eisen:

Als Zelfstandig werken kok voldoe je aan de volgende eisen:

Meerdere jaren ervaring als Zelfstandig werkend kok;
MBO niveau 3 werk en denkniveau;
Diploma Sociale Hygiëne en basiskennis van HACCP is een pré;
Aanbod

Je komt werken voor een groot & dynamisch horecabedrijf met een jong en enthousiast team;
Marktconform salaris;
Wij investeren in kennis en opleiding;
Doorgroei mogelijkheden. 
Interesse?

Mail je cv naar walter@horecainspirationgroup.nl 

SKILLED KITCHEN STAFF


Likely to join our international kitchenteam? A lot of nationalities are represented in our kitchen, so it's a colourfull meltingpot! This fit's perfectly to our New York Style bistro concept. 

Op Zuid is a bussy restaurant espacially during summertime when a lot of guests are enjoing our sunny terras. During the evening shift you work in a team of 6 cooks. We work with a Josper Grill en a wood oven for our Italian pizza's.

We value learning and growth of our staff and are likely to invest in that. We have positions for pizzaiolo, chef de parti. Also we are looking for cooks with ambition who want to learn for sous-chef.

Requirements and conditions:

Good verbal knowlegde of Englisch language is requiered;
Ambitious attitude;
Good salary;
Full-time in 4 or 5 days depending on the season;
Possible to follow courses to improve your skills;
Possibility for housing;
Interested? Sent your CV to walter@horecainspirationgroup.nl 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren