Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Bierproeverij@Home

Leuk dat je de bierproeverij van Op Zuid hebt afgehaald! Bedankt voor je steun en support in deze bijzondere tijd. We doen graag mee met 'support your local' en hebben daarom een proeverij met bieren van Utrechtse brouwerijen voor je samengesteld. 

Het is lekker om tijdens het bierproeven een kleine snack bij de hand te hebben. Doorgaans gaan harde kazen (bv oude kaas of Trappistenkaas), bitterballen en droge worsten goed samen met bier proeven en drinken. Bij de uitleg per bier staan onder het kopje spijzen meer tips voor producten/gerechten die goed samengaan met het specifieke bier. 

Een bierproeverij kun je natuurlijk alleen doen maar samen met anderen proeven en discussiëren over het bier maakt het extra leuk. Nodig gezelschap thuis uit of ontmoet elkaar online en maak er een gezellige avond van!

Bierproeven is kijken, ruiken & proeven van bier. Wil je graag leuke tips hierover? Wij hebben een video online staan, waarin we jou tips geven over bierproeven. Deze video vind je op Youtube: Op Zuid Bierproeverij.

In dit bierpakket vind je de volgende 6 bieren, wij raden je aan om de bieren in onderstaande volgorde te proeven: 

  • Brouwerij Kromme Haring - Whitebait
  • Brouwerij Brothers in Law - Blond
  • Brouwerij Eleven - Matties Jungle
  • Brouwerij Oproer - Refuse/resist
  • Brouwerij Van de Streek - Turf 'n Surf 

Proost!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren