Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gezellig borrelen! 

Bij Op Zuid is een ruime bar waar je intiem of met een gezelschap gezellig kunt borrelen. Er is keuze uit 50 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap. Ons pils is van Jupiler en ook grote en kleine namen ontbreken niet zoals Vedett, Duvel, Bird Brewery, Van de Streek, 't IJbier en vele andere. Kom je gezellig n pintje pakken? 

Voor de wijnen werken wij samen met Grapedistrict, zij kopen hun wijnen het liefst direct in bij boeren met hun eigen kijk op hun stuk grond en wijn maken. Dat proef je absoluut terug in het eindresultaat. Bij Op Zuid kun je kiezen uit 22 verschillende wijnen waarvan 12 open wijnen die we samen met de Grapedistrict zorgvuldig hebben geselecteerd. 

En ook mixdranken en gin tonics ontbreken niet bij ons. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren