Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Borrelen, eten en Escapen!

Aan de overkant van het water zit Escape Room TIME gevestigd. Slechts 5 minuten met de auto of een kwartiertje wandelen vanaf Op Zuid. Combineer je lunch, borrel of diner met vrienden of collega's met een spannend avontuur bij Escape Room TIME!

Voor meer informatie of als je wilt reserveren mail naar info@opzuidutrecht.nl of via het contactformulier. 

Escape Room TIME

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou ECHT anders? Escape Room TIME is anders! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je team aan om samen te werken. De real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door de informatie uit de Virtuele wereld en andersom!

Van escapen raak je hongerig! Combineer een spannend escape room avontuur met een heerlijk diner, lunch of borrel bij bar & bistro Op Zuid.

Voor meer informatie of als je wilt reserveren mail naar info@opzuidutrecht.nl of via het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met je op. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren